- Dalglish har noe ugjort i LFC

Ray Houghton, ett av de beste kjøpene Kenny Dalglish gjorde i sin forrige periode som Liverpool-manager, tror skotten ser frem til utfordringen med å innta managerstolen på Anfield på nytt.

Dalglish vant tre ligatitler i sin forrige periode som Liverpool-manager.

- Kenny er et ikon i Liverpool-sammeheng, både som spiller og manager. Men han har fortsatt noe ugjort i Liverpool, det er det ingen tvil om. Hadde man satt seg ned sammen med Kenny, er jeg sikker på at han vil fortelle deg at han ville elske å få jobben på permanent basis, og være i klubben på lang sikt, uttaler Houghton til Liverpool Daily Post.

- Han har fortsatt et fantastisk forhold til Liverpools fans, og det er ikke noe jeg ville like bedre enn at han igjen oppnår stor suksess med klubben. Jeg håper virkelig han gjør det.

- Jeg håper Kenny kommer inn og fyrer opp troppen. Det tror jeg han klarer bare på navnet sitt, og jeg tror han vil få smilene frem hos folk igjen.

- Jeg tror at Roy mistet støtten fra fansen. Du leste sitater fra ham om at fansen ikke støttet ham, og slike utsagn tror jeg slo tilbake mot ham. Og når han kom på trening og så at noen hadde skrevet «Hodgson out» på muren, skjønte han at han ikke lenger hadde fansen på sin side. Da har du i grunnen ikke noen sjanse lenger.