- Dalglish var det beste valget

Eier John W Henry utelukker ikke at Dalglish kan få fortsette som manager også etter sesongslutt. Eierne ønsker å beholde klubbens identitet, og vurderer sterkt å bli værende på Anfield. Henry påpeker at kun vil ha spillere som ønsker å spille for klubben.

Kenny Dalglish ble ansatt som Liverpools manager for resten av sesongen etter Roy Hodgsons avskjed i forrige måned. Eier John W Henry utelukker ikke at King Kenny kan bli sittende lenger enn bare frem til sommeren.
- Det er fortsatt tidlig, men i ettertid kunne vi ikke ha gjort et bedre valg, og i vårt tilfelle var vi svært heldige, uttaler John W Henry til Fox Soccer Channel.

- Jeg vet at han i lang tid har ønsket seg denne stillingen, så det er flott for klubben, Kenny og oss.

Henry hinter også frempå at de mye mulig kan velge å fornye Anfield fremfor å bygge nytt stadion i Stanley Park. Han ønsker ikke å risikere at klubben mister sin identitet ved å flytte til et annet anlegg.
- The Kop er enestående. Atmosfæren, jeg ble meget overrasket fordi vi hadde hørt så mye om at vi trengte et nytt stadion.

- Vi ble overrasket over hvor vakker Anfield var, både å se den som et tomt stadion og så ved første kamp. Det ville bli vanskelig å gjenskape den følelsen noe annet sted.

Fernando Torres ønsket ikke lenger å bli værende i Liverpool, og tvang frem en overgang til Chelsea. John W Henry er soleklar på at han kun vil ha spillere som ønsker å spille for Liveprool FC.
- En av tingene vi snakket om helt fra begynnelsen var hvor viktig det var at alle sto på samme side. Ingen spiller er større enn klubben.

- Vi forventer at spillerne ønsker å være her. Hvis de ikke ønsker å være en del av Liverpool Football Club, så bør vi gjøre alt vi kan for å gjøre det lettere for å la dem dra et annet sted.