- Deilig med seier

Kenny Dalglish var høyt oppe etter at han i dag fikk oppleve sin første seier som midlertidig manager i Liverpool FC. 3-0 seieren over Wolves smakte godt for Kongen.

- Det ble kanskje komfortabelt til slutt, men det var kun på grunn av vårt harde arbeid og innsatsen vil la ned gjennom hele kampen, sa Dalglish til engelsk presse etterpå.

- Wolves har vært i god form i det siste. De spilte veldig bra. De har slått Chelsea her, så å komme hit og vinne med tre mål og spille på denne måten skal spillerne ha all honnør for, la han til.

- Kjemper du ikke på Molineux, vil du ikke få med deg noe hjem annet enn et tap. Spillerne kjempet veldig bra, og viste at de er stolte over å spille for denne klubben.

- For øyeblikket føler jeg meg høyt oppe fordi vi vant 3-0 og alle er glade, både fansen og spillerne. Vi fikk et godt resultat, og vi jobbet som et lag. Jeg vet ikke om det er lettelse vi føler.

Etter to scoringer i dag tok Fernando Torres over for David N'Gog og Steven Gerrard som klubbens toppscorer denne sesongen, med ni mål.

- Dette var Torres sin beste kamp siden jeg tok over. Det vare ikke bare scoringene, men også innsatsen han la ned. Det var til stor hjelp for oss.

- Det høres kanskje rart ut, men jeg er meget godt fornøyd med måten han presset deres keeper på. Deres målvakt kan sparke ballen over hele banen, men han raderte ut dette våpenet deres. Han viste virkelig vilje med det han gjorde.

Dalglish var også full av lovord om banens beste spiller, Raul Meireles.

- Han spilte godt mot Everton forrige helg, hvor han også gjorde mål, så nå tror jeg han går for toppscorertittelen, spøkte King Kenny.

- Han er en god fotballspiller. Det er ikke lett å komme til Premier League og bli vant med tempoet, men han nærmer seg. Han var ikke med på preseason med klubben, så det hjelper ham heller ikke. Men vi er henrykt. Ikke bare med hans spill, men også hans holdninger og innsatsvilje.

- Det var også fint for Christian Poulsen å komme inn og spille en solid kamp i en time. Etter det ble han litt trøtt, da han ikke har spilt så mange kamper. Han var viktig for oss i dag, med tanke på å nøytralisere motstanderen.

Journalistene ville vite hvordan det gikk med Liverpools transferplaner.

- Vi har hatt fortrolige samtaler med eierne. De støtter oss. Vi kan hente inn spillere, om vi finner dem. Det viktigste for oss er at vi henter inn spillere som vil forbedre oss. Vi må gjøre dette på en ansvarsfull måte. Vi ser oss om etter spillere som er bedre enn de vi har. Er de ikke det, så fortsetter vi med de vi har.

- Vi kommer ikke til å kommentere konkrete navn i andre klubber. Vi foretrekker å fortelle det til dere når vi har noe å fortelle dere. Vi kan hente inn spillere om vi ønsker, og vi er ikke avhengige av å selge noen heller. Trenger vi en spiller, så har vi pengene.