- Den viktigste fotballklubben av dem alle

Kenny Dalglish er ikke bekymret for at Manchester United er forbi med 19 ligatitler. Fem triumfer i den gjeveste e-cupen vil være en påminnelse om at Liverpool alltid vil være å regne med i engelsk fotball.

Liverpool og Manchester United er de to mestvinnende klubbene i engelsk fotball. Liverpool har fem triumfer i den gjeveste e-cupen, mens Manchester United nå kommer opp i 19 ligatitler. Manchester United-fansen fikk satt opp et banner “MUFC 19 times” under Liverpools kamp mot Tottenham forrige uke.
- Hvis en United-fan kan ta inn et banner på Anfield, så kanskje vi kan ta med oss de fem e-cuptrofeene til Old Trafford neste sesong, uttaler Kenny Dalglish til Sunday Mirror.

- Det bryr meg ikke hva United tenker.

- For meg er dette den viktigste klubben av dem alle. Denne klubben vil alltid være den viktigste for millioner av supportere verden over, akkurat som Everton er den viktigste for noen mennesker.

- Vi må håndtere forventingene her, og vi skal gjøre det. Men dersom noen setter nivået du må nå for å bli suksessfull, så må vi passere det nivået. Vi tror ikke at vi er dårlige.

- Vi tror at vi har rett tenkemåte for å ta oss fremover uten å rope for mye. Vi ønsker å forbedre oss på det vi har gjort i år, og det er vi er ute etter å gjøre. Sinnstilstanden ligger i det, men ferdighetene er den største faktoren.

Dalglish innrømmer at han har mye ugjort i Liverpool etter måten han forlot klubben på for 20 år siden.
- Jeg sa at jeg har ugjorte ting er, så på den måten føler jeg at jeg skylder fansen noe. Det var ikke slik at jeg forlot klubben grunnet dårlige resultater, var det vel?

- Det var et sjokk for fansen da det skjedde, men det var et enda større sjokk for meg.

- Jeg er bare heldig at supporterne har tilgitt meg for det jeg gjorde. Jeg tror de helt forstår hva som skjedde, og det er gjensidig respekt mellom meg og supporterne.

- Jeg har aldri vært langt unna fotballen. Når du blir spurt om å komme tilbake, spesielt i denne klubben, er det ingenting å tenke på.

- Det ville ha vært en fornærmelse overfor klubben hvis jeg hadde sagt nei. Jeg ville aldri gjøre det.

- Vendingen viser bare hvilken viktig rolle fansen har og hvor viktig rolle de spiller dersom vi skal bevege oss fremover.

- Hvis de står bak spillerne og spillerne viser total hengivenhet, så vil de to jobbe samme og være en meget sterk kraft.

- Supporterne vil alltid være viktige, spesielt i denne klubben fordi de alltid har vært en stor del av den.