- Det beste juniorlaget jeg har sett

Ekspertkommentator David Fairclough føler at det er flere spillere på dagens juniorlag i Liverpool som kan ha en stor fremtid. Det er imidlertid viktig å beholde bena på bakken.

- Det er riktig av Kenny å beskytte unggutta og han er den beste personen de kan ha rundt seg, sier Fairclough til liverpoolfc.tv.

David pleier å være sidekommentator når klubbens fjernsynskanal viser reserve- eller juniorkamper og er godt kjent med spillere som Conor Coady, Jack Robinson, John Flanagan og Raheem Sterling. Disse fire var med til Praha og skapte overskrifter i forkant av kampen i Europa League, men mange var nok skuffet over at det kun var Coady som ble med i troppen til kampen som ubenyttet reserve. Dette etter at de først hadde vært med å vinne 9-0 mot Southend i juniorcupen på mandag.

- Jeg er sikker på at Kenny var i garderoben på mandag kveld etter kampen og fleipet med typer som Sterling og sørget for at de beholdt bena på bakken, fortsetter David Fairclough.

- Du må si at det var en fantastisk prestasjon. Jeg har sett mye juniorfotball under årenes løp og jeg kan ikke huske å ha sett noe bedre.

- Vi er veldig oppglødde over det potensialet som Sterling har, men det er viktig ikke å ta av og legge for mye press på ham. Disse ungguttene har fortsatt langt igjen, men du kan ikke ha noen bedre enn Kenny til å bringe dem fram.

- Kenny kjenner til deres håp og målsetninger, og han vil ta den med i troppen når de har gjort nok fremgang og er sterke nok.

- Det var hyggelig å se Conor Coady få en plass på benken og det var belønning for den stabilitet han var vist for Liverpool og som kaptein for England.

- Det er en håndfull av de unge spillerne som du føler kan ha en stor fremtid. John Flanagan og Jack Robinson har vært utmerket for reservelaget og de har vist stor fremgang under John McMahon.