- Det ble vanskeligere enn vi trodde for Roy

- Ingen liker å se manageravganger, og det er ikke noe vi opplever jevnlig i Liverpool. Vi er vanligvis tålmodige, men dessverre kom Roy Hodgson til Liverpool i en vanskelig tid, sier Liverpool-legenden David Fairclough til Liverpoolfc.tv.

- Oppgaven ville ikke ha vært lett for noen, men den har vist seg å være litt vanskeligere for Roy enn vi først trodde. Tapene for Wolverhampton og Blackburn var avgjørende øyeblikk. Vi har sagt noen ganger denne sesongen at ting kan ikke bli verre – men så har de dessverre blitt det. Disse kampene var nye bunnnivåer, fortsetter han.

- Nye eiere ønsker å se klubben ta en annen retning – opp. Men i stedet har vi gått motsatt vei, og har kjempet på nedre tabellhalvdel mesteparten av sesongen. Det er ikke god nok for Liverpool FC, og man måtte ta tak i problemet.

- Timingen kan ikke være perfekt på dette stadiet av sesongen, for kampene kommer tett, men noe måtte gjøres. Med kamper mot Manchester United og Everton i nær fremtid, oppstod frykten for hvordan dette skulle gå.

- Klubben trengte definitivt et løft, og eierne har helt klart stilt seg selv spørsmålet om de kunne vente noe særlig lenger. Nå som transfervinduet er åpnet igjen, ville man også få problemer med tanke på å hente inn folk. De måtte ta en tøff avgjørelse. Nå kan Liverpool FC komme seg videre.

- Du kan ha litt sympati med Roy, for han hadde de rette intensjoner. Når han kom, sa han noe av det vi ønsket å høre. Det var en annen tilnærming enn Rafael Benitez hadde, og det ga oss et løft. Men han fikk et par problemer mot slutten av august og begynelsen av september, og har aldri klart å løfte seg igjen etter det.

- Fansen legger sterke følelser i denne klubben, og de fortjener en opptur nå. Jeg er sikker på at spillerne skjønner det, og forhåpentligvis kan dette inspirere til bedre prestasjoner. Spillerne har underprestert, pasningsspillet har ikke vært bra, og det har vært manglende selvtillit. Forhåpentligvis kommer inspirasjonen og selvtilliten tilbake nå.

- Kenny er et interessant valg. Han vet hva som kreves av en Liverpool-manager, og han vet hva som kreves av en Liverpool-spiller. Jeg er sikker på at hans lederskap vil fungere for Liverpool på kort sikt.