- Det er derfor vi kjøpte Henderson

Steve Clarke mener Jordan Hendersons målgivende pasning mot Stoke er et godt eksempel på hvorfor Liverpool hentet midtbanespilleren fra Sunderland.

Luis Suarez headet inn Liverpools vinnermål mot Stoke, men det var Jordan Henderson som på volley la ballen på sølvfat til uruguayaneren.
- Det har alltid vært tilfelle at målscoreren får overskriftene, men noen ganger er målgivende like bra, sier Steve Clarke til Liverpoolfc.tv.

- Luis gjorde den harde jobben selv ved den første scoringen. Det var en fantastisk ball inn på direkten fra Jordan ved den andre scoringen. En pasning som det setter ut forsvaret. Hvis Jordan bruker enda en berøring, vil forsvarerne ha tid til å justere seg inn, og kanskje ville vi ikke ha fått scoringen.

- Det er derfor klubben tok investeringen på Jordan. Han er en for fremtiden, men er også en for nåtiden. Han har flott innstilling, han elsker å jobbe med spillet sitt og han ønsker bli bedre hele tiden. For en ung spiller er det en fantastisk egenskap. Dere så på onsdag at han innehar kvalitet til å snu kamper. Han har mye energi på banen, han liker å bli med fremover. Hans bidrag er der for å bli sett.

Liverpool er ubeseiret på seks kamper før møtet med West Bromwich. Forrige sesong endte oppgjøret der med tap 1-2. West Bromwich hadde nettopp ansatt tidligere Liverpool-manager Roy Hodgson i sjefsstolen. Til tross for en svak periode i Liverpool mener Clarke at Roy Hodgson er en god manager.
- Han gjorde en god jobb i Fulham og i alle sine tidligere klubber før det. Ingen trenger å sitte og si at Roy Hodgson er en god manager. Dere vet det fra hans erfaringer i løpet av årene. Uansett hvor han har vært, har han gjort en god jobb, og han gjør det samme i West Bromwich.

- Vi husker forrige sesong at vi dro ned og de slo oss 2-1 etter at vi hadde tatt ledelsen. Det var meget skuffende. Vi forventer en vanskelig kamp.

- De hadde en vanskelig start på sesongen. Kanskje tok de ikke poeng som fortjent i noen vanskelige kamper. De kom ikke skikkelig i gang, men nylig har prestasjonene forbedret seg og resultatene har blitt bedre. Vi reiser dit og møter et lag med selvtillit. Men vi har selvtillit og gjør det bra. Vi ser frem til utfordringen.