- Det er laget som teller

Charlie Adam har vist god form de siste kampene, men er selv mer opptatt av at laget skal gjøre det bra.

- Alle har en mening om hvordan du spiller. Jeg forsøker å spille så bra som mulig. Det viktigste er at laget vinner, ikke hva individuelle spillere gjør, slår Adam fast overfor Liverpoolfc.tv.

- Du klarer ikke å spille bra i hver eneste kamp, men dersom du gir 100% innsats vil Liverpool-supporterne støtte deg uansett hvordan du spiller. Det er hva jeg forsøker å gjøre. Gir jeg 100% vet jeg at jeg jobber hardt for laget, og det er det viktigste, fortsetter midtbanespilleren.

- Jeg har spilt hver eneste ligakamp, noe jeg setter pris på. Men som sagt er laget viktigst, og dersom vi hadde klart å få til en god resultatrekke nå, og vunnet noen kamper på rad, ville det ha gitt oss et godt utgangspunkt med tanke på siste del av sesongen.

- Jeg har følt ansvaret tynge hele tiden, for i en klubb som dette må du ta ansvar. Du kan ikke gjemme deg bort, sier skotten.

- Det er et stort savn for oss at Steven Gerrard og Lucas Leiva er skadet. Den ene er vår kaptein, og den andre er brasiliansk landslagsspiller. Det forverrer situasjonen for oss, men erstatterne har gjort en god jobb. Forhåpentligvis kan vi fortsette slik. Men det vil være hyggelig når disse to spillerne er tilbake på førstelaget.

Nå ser Adam frem til søndagens kamp mot Aston Villa på Villa Park. Der vil han treffe på gamle kjente i form av Villa-manager Alex McLeish, hans gamle manager fra dagene i Rangers, samt de skotske landslagskollegene Allan Hutton og Barry Bannan.

- Alex McLeish ga meg sjansen til å spille for Rangers. Han lot meg debutere, samtidig som han sendte meg ut på lån et par ganger. Han er en god manager. Det er et par spillere jeg kjenner på Villa også. De har noen gode spillere.

- Alan Hutton spiller trolig fra start. De har også Barry Bannan. Det blir fint å møte dem. Jeg har en del kontakt med dem begge. Jeg har ikke snakket med noen av dem om denne kampen ennå, men jeg vil nok gjøre det i helgen, for å høre litt hvordan deres situasjon er. De er hyggelige gutter, og det er fint å holde kontakten.

- Vi vet dette blir en vanskelig kamp, for Villa er et godt hjemmelag. Villa Park er en vanskelig bane å spille på. Publikum der har store forventinger. Manageren deres er en god manager som råder over gode spillere, så vet vet at det ikke blir enkelt. Men dersom vi spiller opp mot vårt beste, vil det bli en flott kamp som vi forhåpentligvis vinner. Vi går til hver kamp med tro på oss selv. Uansett hvem vi har spilt mot denne sesongen, så har vi hatt tro på oss selv.