- Det plager meg at jeg ikke har vunnet ligaen

Steven Gerrard innrømmer at det plager ham at han ikke har klart å vinne Premier League med Liverpool i løpet av sin karriere.

31 år gamle Gerrard har vært med på å vinne både Champions League, UEFA-cupen, FA-cupen og ligacupen med Liverpool, men innrømmer at han stadig vekk tenker på Premier League-tittelen.

- Det er noe jeg tenker på nesten hver dag. Jeg tenker stadig vekk på hvordan det vil være å vinne ligaen, eller skuffelsen det vil være å aldri vinne den. Det vil selvsagt være svært skuffende om jeg aldri vinner Premier League. Etter en Liverpool-karriere på 14-15 år vil det være utrolig skuffende å legge fotballstøvlene på hylla uten å ha gått til topps. Det vil være svært synd, siteres Gerrard av ESPN Soccernet.

- Det skal imidlertid ikke stå på innsatsen. Med den troppen vi har nå, kan vi fortsette fremgangen i de kommende årene. Jeg tror vi har en veldig god sjanse til å bli mestere, legger han til.

- Jeg har spilt i en æra hvor det har vært tre, fire eller fem toppklubber i ligaen. Når Liverpool dominerte ligaen på 1980-tallet var de så gode at det nesten bare var ett lag som kunne vinne helt fra start av. I min tid har vi kjempet mot Manchester United, Arsenal, Chelsea, og nå Manchester City og Tottenham. Dette har alle vært fantastiske lag. Det er en liga som det er veldig vanskelig å vinne, men vi vil alltid kjempe for det.

- Det er flott at vi har hentet inn så mange nye spillere. De kom ikke bare i sommer. Vi fikk inn Luis og Andy, og de føles som nye spillere ettersom de kom midtveis i forrige sesong. Etter det har vi hentet inn Charlie Adam, Jordan Henderson, Craig Bellamy, Stewart Downing og Sebastian Coates. Majoriteten av disse er sterke britiske gutter, som kjenner ligaen godt. De besitter også sterke kvaliteter.