- Det var en god dag

Kenny Dalglish hadde mye positivt å trekke fram etter 5-0 mot Birmingham. Ikke minst hattrick for Maxi Rodriguez, som kom inn for en skadet Andy Carroll. Dalglish antyder at Carroll kan bli klar til neste kamp.

- Jeg synes vi fortjente å vinne og vi spilte en del fantastisk fotball. Vi hadde en god dag, noe som gjør at vi kan glede oss, forklarte Liverpools manager etter storseieren på Anfield.

- Vi kom godt i gang med en scoring og siden la de litt press på oss, selv om Pepe ikke var overarbeidet. Vi fikk snart nummer to, men den tredje var den viktigste da det alltid var litt usikkert på 2-0.

- Til guttenes kreditt fortsatt de å spille god fotball etter pause og var fast bestemte på å følge opp hva som skjedde i 1.omgang.

- Maxi er ingen direkte erstatter for Andy Carroll men han har nå scoret flere mål enn ham etter bare en kamp, kommenterte Dalglish om dagens tremålscorer Maxi Rodriguez.

- Maxi er en veldig intelligent fotballspiller. Han har ikke spilt på noen uker, men kom inn i dag og gjorde en fantastisk jobb for oss.

- Lille Joe (Cole) fikk også sin belønning da han kom inn og scoret. De har begge gjort det glimrende på trening. Kanskje keeperen gjorde en feil, men han har fått bokført et mål og det vil ikke skade verken han eller oss.

- De to ungguttene (Flanagan og Robinson) har fått enda en kamp i kroppen og Jonjo Shelvey kom inn og gjorde det bra igjen. Som sagt, vi har hatt en god dag.

- Andy er ikke så ille og vi må nå bare vente å se, kommenterte Dalglish angående skaden til Andy Carroll. – Hvis han er frisk vil han bli vurdert til neste kamp, hvis ikke vil en annen få sjansen, men det ser ikke så verst ut.