- Det var en god kveld

Rodolfo Borrell var meget godt fornøyd med sine gutter etter at Liverpool U19 vant 4-0 i Molde. Kaptein Conor Coady og de øvrige spillerne gleder seg nå til neste kamp mot Wolfsburg.

- Det var en god kveld for oss. Vi scoret fire mål og skapte mange sjanser, sier Rodolfo Borrell til liverpoolfc.tv.

- Vi var klar over at Molde var et bra lag, spesielt etter at de slo Wolfsburg 3-1 i deres første kamp, og jeg synes vil gjorde en totalt sett god kamp.

- Det var en viktig seier for oss, spesielt etter det tapet mot Sporting som var vanskelig å fordøye. Det er likevel fortsatt mye fotball igjen i denne turneringen.

- Vi kunne ha scoret flere mål, men keeperen til Molde gjorde noen flotte redninger. Vi møter nå Wolfsburg hjemme, som vil bli en vanskelig kamp slik de alle er i NextGen Series, men vi vil først nyte denne seieren.

- Ryan har nettopp kommet tilbake fra landslagsspill med Nord-Irland og han trente for første gang med vår tropp i Molde på tirsdag kveld, svarte Borrell på spørsmål om backene Ryan McLaughlin og Brad Smith, som spilte etter at Jack Robinson ikke var med i troppen.

- Jeg synes han gjorde det bra til å være hans første kamp, og i 2.omgang var Ryan og Brad Smith veldig bra. Brad er en meget god spiller med mye kvalitet. Han leverte et flott raid og la tilbake til Raheem for den siste scoringen, det var et veldig fint mål.

- Jeg vil også benytte anledningen til å takke folk i Molde og Norge som har vært glimrende. De har tatt vare på oss og vi har møtte noen flotte mennesker.

- Vi trengte en slik kamp etter møtet med Sporting og det å gjøre fire mål var en bonus for oss, la kaptein Conor Coady til.

- Jeg synes vi spilte veldig bra og fortjente seieren. Keeperen til Molde spilte veldig bra og vi er fornøyd med kampen.

- Nå gleder vi oss bare til kampen mot Wolfsburg neste uke.