- Dette er en viktig kamp for oss

Tottenham-manager Harry Redknapp anser morgendagens kamp mot Liverpool som en nøkkelkamp for hans lag, og avslører at han hadde Luis Suarez og Andy Carroll i kikkerten da duoen gikk til Liverpool.

- Dette er en viktig kamp for oss. Det vil bli dem, oss og Arsenal som vil kjempe om den siste Champions League-plassen denne sesongen. De har brukt mye penger, men de fikk da også £50M for Torres. De har rike eiere, og de ønsker å komme tilbake der de var, uttaler Redknapp til Press Association.

- Liverpool er en av de største fotballklubbene i verden, og de liker ikke at de ikke er med i Champions League. De ønsker seg tilbake dit. De har investert med tanke på det.

Etter å ha sett Luis Suarez blomstre i Liverpool, angrer Redknapp på at han selv ikke presset hardere på for å hente uruguayaneren til White Hart Lane.

- Vi vurderte Suarez. Det var spilleren vi trolig skulle ha hentet, når man ser tilbake nå. Ajax forlangte over £30M, og det var mye penger, og vi syntes han var litt for lik Van der Vaart. Vi var på utkikk etter en spiss, og jeg har sett ham spille alene på topp, og han er i stand til det. Han kan spille overalt. Han kan gjøre alt. Han er en klassespiller. En fantastisk spiller.

Redknapp avslører at han også vurderte et bud på Andy Carroll før Liverpool hentet geordien.

- Han er vanskelig å få kontroll på, og er meget god til å heade ballen. Du vet du får det tøft når du møter ham. Vi vurderte å kjøpe ham, men vi aktet ikke å bruke £35M på en spiller.

Tottenham sliter med skadeproblemer i forsvaret, men Redknapp kunne glede seg over at midtstopper Ledley King spilte sin første kamp for sesongen mot Wolves sist helg. King kommer trolig til å danne stopperpar med Younes Kaboul for Spurs i morgen, selv om han sliter med kroniske kneproblemer.

- Vi trenger Ledley, ettersom Dawson er langtidsskadet. Ledley har ikke trent hele uken, men han vil forhåpentligvis trene i dag. Han vil jogge i ti minutter, og forhåpentligvis vil han fortelle oss at han er klar til kampen.