- Dette er hva vi har ventet på

Steven Gerrard sier at det er fantastiske nyheter at Dalglish er blitt bekreftet som permanent manager, og han gleder seg til fremtiden og i første rekke hvordan reaksjonen blir til neste kamp mot Tottenham.

Kapteinen mener at den 60-årige skotten har løftet alle etter at han overtok sjefsstolen i januar, og at forventningene nå vil være høye i forhold til sommeren og klubbens fremtid. Denne sesongen skal imidlertid avsluttes først. Stevie G mener at utnevnelsen kom på et perfekt tidspunkt i forhold til den viktige kampen mot Tottenham på søndag, foran The Kop.

- Det er fantastiske nyheter for alle tilknyttet klubben, forteller Gerrard til Liverpool Echo. – Dette er hva vi alle har ventet på.

- Kenny har løftet hele plassen, supporterne, spillerne og alle som er tilknyttet klubben og nå kan vi se fram mot en lys fremtid.

- Jeg tror dette er perfekt timing foran den siste hjemmekampen og jeg ser nå virkelig fram til søndag for å se på reaksjonen.

- Før han kom inn visste alle at det var en vanskelig tid med dårlige resultater, men noen ganger er alt du behøver en forandring. De siste seks månedene har vært langt mer positive.

- Han er veldig populær med spillerne og jeg tror han generelt er en populær kar. Alle kjenner til hans kunnskap, hans erfaring og hva han har gjort innen fotballen.

- Det at Kenny nå har signert og at vi kan forvente flere kjøp, gjør at jeg er sikker på at forventningene vil stige til himmels. Først må vi imidlertid bare fortsette på det vi har gjort det siste halve året.