- Dette fortjente vi

Pepe Reina var en lettet mann etter at Liverpool beseiret Wolverhampton 3-0 på Molineux. Sisteskansen mener at seieren var vel fortjent.

Reina holdt nullen for første gang siden 3-0 seieren over Aston Villa den 6.desember, og kunne også fryde seg over å se at Liverpool hadde 31 pasninger i forkant av sitt tredje mål. Nå håper keeperen at seieren skal bidra til at sesongen snur for de røde.

- Vi sto sammen. Vi visste dette ville bli en veldig tøff oppgave, for de slo oss på Anfield. Vi hadde nok et ønske om revansje, og jeg synes guttene spilte meget godt i dag. Vi kjempet til siste slutt, og fortjente poengene, sier Reina til Liverpoolfc.tv.

- Når vi tapte for Wolves i romjulen var det et vendepunkt for oss, for da skjønte vi at ingen kamper er enkle, og spesielt gjelder det på bortebane. Vi måtte fremstå som mye bedre og sterkere, og vi så en del bra ting i dag, legger han til.

På sin fjerde kamp fikk altså Kenny Dalglish sin første seier som midlertidig manager for de røde.

- Kenny har bare vært manager en liten stund ennå, så vi kan ikke snakke om så store forandringer. Vi må ha litt mer tid. Men han har fortalt oss at vi skal stole på hverandre, og stole på oss selv, og spille med selvtillit, forteller Reina.

- Vi vil bli enda bedre, det er jeg sikker på. Og igjen viste fansen sin hengivenhet og støtte. Våre supportere er utrolige, så vi må forbedre oss for dem.

- Vi er glade for at Fernando scoret, men alle kjempet hardt i dag. Nå må vi vise samme innsatsvilje mot Fulham på onsdag.