- Downing er ikke til salgs

Aston Villa-manager Alex McLeish insisterer på at Stewart Downing ikke skal selges, etter å ha avslått et bud fra Liverpool på £15 millioner tidligere i uken. Villa forbereder seg på en lang kamp for å beholde spilleren.

Aston Villa har så langt takket nei til bud på £12 millioner og £15 millioner for Stewart Downing, som er Liverpools førsteprioritet på overgangsmarkedet denne sommeren. Spilleren selv ønsker en overgang, og ønsker ikke forlenge kontrakten sin på Villa Park, som utløper i 2013. Alex McLeish er klokkeklar på at spilleren ikke er til salgs.

- Han hadde en glimrende sesong, og vokste til å virkelig bli en toppspiller. Jeg forstår hvorfor andre klubber er interessert i han, og at det er det som skjer når en spiller presterer bra over tid. Hans spill forrige sesong var av toppklasse, og det er derfor han ikke er til salgs, sier McLeish til Birmingham Mail.

- Klubben ønsker ikke å selge ham. Eg snakket så vidt med han i forrige uke, og jeg planlegger å prate med han igjen når alle spillerne er tilbake på trening.

Velinformerte Liverpool-baserte journalister tror Stewart Downing vil gjøre det helt klart for Aston Villa at han ønsker å forlate klubben, og tror Liverpool vil komme med et nytt bud på £18 millioner. Det blir hevdet at Villa ønsker £20 millioner for 26-åringen.