- Downing tok det riktige valget

Aston Villa-ving Marc Albrighton mener Stewart Downing valgte riktig da han signerte for Liverpool i sommer. Han varsler et Aston Villa-lag full av selvtillit foran søndagens kamp.

Stewart Downing ble kåret til årets spiller i Aston Villa forrige sesong, før Liverpool betalte store summer for han i sommer. Marc Albrighton har overtatt Downing sin plass på laget, og sier han gleder seg til å møte sin gamle lagkamerat.

- Stewart kommer tilbake hit med Liverpool, og jeg gleder meg til å se han. Han forlot oss for Anfield og har fortsatt med sitt gode spill der. Han har gjort det veldig bra, og fått skryt der. Det vil bli godt å se han igjen. Jeg tror han tok den riktige beslutningen for sin egen del, og du kan ikke krangle på det, sier Albrighton til Aston Villa sine offisielle hjemmesider.

- Han gjorde det fantastisk for Villa, han har forbedret seg som spiller, og blitt en etablert landslagsspiller. Forhåpentligvis vil han se at vi også har utviklet oss.

Villa slo Bolton 2-1 i sin forrige ligakamp, og Albrighton advarer mot et Aston Villa-lag med høy selvtillit foran søndagens kamp.

- Liverpool-kampen er enorm, men vi har selvtillit etter seieren vår over Bolton. Når du vinner kamper i Premier League så føler du at du kan slå hvem som helst, så vi håper å ta det med oss inn til Liverpool-kampen og ta alle poengene. Vi er fulle av selvtillit, føler at vi flyr høyt, og vil ta det med oss til Villa Park og forsøke få med oss et godt resultat.