- Eierne har vært modige

Damien Comolli hyller Liverpools amerikanske eiere for støtten han og Kenny Dalglish har fått på transfermarkedet denne sommeren.

Sju nye førstelagsspillere har ankommet Anfield i løpet av sommeren, mens et tosifret antall har forsvunnet ut Shankly Gates.

- Det er vanskelig for meg å beskrive med ord hva eierne har bidratt med i løpet av sommeren. Deres støtte har vært helt fenomenal, både når vi har vært langt nede og når vi har vært høyt oppe, forteller Comolli til Liverpoolfc.tv.

- Når de trengte å investere i troppen, har de gjort det. John og Tom har vært utrolig hjelpsomme. Jeg synes vi er veldig heldige som har disse eierne, for mange eiere ville ha sagt at troppen er for stor, og at vi behøvde å redusere den. De ville først ha gitt oss tillatelse til å styrke stallen etter at vi hadde solgt unna de vi måtte kvitte oss med. Det var aldri tilnærmingen våre eiere hadde. De tok gladelig risiko, og lot oss bruke penger. De støttet oss med glede, og stolte på oss, forklarer franskmannen.

- I sommer sa jeg til dem at vi måtte kjøpe spillere først, og forklarte at det ville skje mye på markedet mot slutten, der spillere ville bli solgt. De var veldig modige som aksepterte dette, ettersom de ikke har noen erfaring fra lignende transfervinduer. Fra utsiden kan dette være vanskelig å forstå, så fra mitt ståsted har deres støtte vært helt utrolig.