- En ære å være her

Alexander Doni er henrykt over å ha signert for en stor klubb som Liverpool. Han ser frem til å spille for de røde, og det vil være til stor hjelp for ham å ha landsmennene Lucas og Aurelio i klubben.

Alexander Doni haded tilbrakt seks sesonger i AS Roma før han signerte en toårskontrakt med Liverpool i forrige uke. Keeperen kunne ikke avslå tilbudet fra Anfield-klubben selv om han var lykkelig i den italienske hovedstaden. 31-åringen vil gi Pepe Reina mer konkurranse om keeperplassen, men må nok avfinne seg med å være back-up for Liverpools nummer 25.
- Det er en ære å være i en klubb som Liverpool etter å ha forlatt Roma, sier Doni til skysports.com.

- Jeg var lykkelig i Roma, men Liverpool er en av disse klubbene som du må ta muligheten med begge hender når muligheten for å reise dit byr seg.

- Jeg vil gjerne takke alle i Roma og fansen for det de gjorde for meg i løpet av min tid der. Jeg er spent på min nye utfordring i Liverpool. Jeg vil også takke min agent Ricardo Sarti for at det lot seg gjøre.

- Jeg ser frem til å spille for Liverpool-fansen. Det vil være til hjelp å ha mine brasilianske landsmenn, Lucas og Fabio Aurelio, der til å hjelpe meg slik at jeg finner meg til rette. Jeg lover at jeg skal gjøre mitt beste for klubben.