- En av våre beste kamper

Lucas Leiva karakteriserer 3-1 seieren over Manchester United som en av Liverpools beste kamper denne sesongen. Brasilianeren er ikke spesielt fornøyd med taklingen han ble utsatt for av landsmannen Rafael. Nani nektet å godta unnskyldning fra Carragher.

- Dette var kanskje en av våre beste kamper for sesongen, og selvtilliten vår vil vokse som en følge av dette, sier Lucas til Liverpool Daily Post.

- Du kan kjenne at stemningen rundt klubben og på treningsfeltet er veldig god nå, og forhåpentligvis vil det fortsette slik, legger han til.

- Jeg ble litt forbannet over taklingen til Rafael, men du må bare fortsette å spille fotball og forsøke å vinne. Det var hva vi gjorde, og det eneste vi fokuserte på i pausen.

- Jeg har ikke snakket med Rafael om taklingen. Jeg fikk aldri sjansen til å snakke med ham etter kampen, og jeg tror ikke dette er riktig tidspunkt å snakke på. Vi kan snakke sammen når vi møtes med landslaget.

En annen som er forbannet over taklinger som ble satt inn i søndagens kamp er Manchester Uniteds Nani. Han må nå belage seg på en måned på sidelinjen, grunnet skaden han pådro seg da han ble taklet av Jamie Carragher. The Guardian hevder at portugiseren er misfornøyd med at Manchester United ikke har gått ut offentlig å kritisert Jamie Carragher for taklingen.

Carragher ønsket etter kampen å gå inn i Manchester Uniteds garderobe for å be om unnskyldning for taklingen, men ifølge ESPN ble Liverpools visekaptein nektet adgang til garderoben etter ønske fra Nani. Da portugiseren senere forlot Anfield på krykker, ignorerte han Carragher som stod og ventet på ham utenfor for å be om unnskyldning.