- En lett avgjørelse

Lucas Leiva sier det var en enkel avgjørelse å skrive under ny kontrakt med Liverpool. Ifølge Liverpool Echo varer midtbanespillerens avtale frem til sommeren 2015.

- Det var en lett avgjørelse fordi jeg vet hvilken stor klubb Liverpool er. Jeg kan se Liverpool er forpliktet til meg og planlegger en fremtid med meg, sier Lucas Leiva til Liverpoolfc.tv.

- Klubbens innsats var fantastisk. Det gjør at du føler deg som en viktig spiller. Det var derfor det var en lett avgjørelse.

- Jeg er meget, meget fornøyd. De seneste ukene har vært meget gode for meg. Nå har jeg signert en ny kontrakt og kan tilbringe flere år i Liverpool. Jeg vil gjøre mitt beste hele tiden og forsøke å hjelpe klubben til bli større og større, dersom det er mulig.

- Alle ønsker å spille i Champions League igjen og vinne titler. Det er det Liverpool handler om. Etter hvordan alt går, tror jeg de kommende sesongene vil bli meget gode.

- Vi har noen nye spillere som har kommet hit. Det viser at vi går i riktig retning. Jeg er fornøyd med måten Liverpool har prøvd å beholde meg. Nå ønsker jeg å fortsette å gjøre mitt beste for dem.