- En lettelse å score

Andy Carroll innrømmer at han er en lettet mann, etter endelig å ha gjort sitt første ligamål for sesongen. Den viktige førstescoringen i lørdagens Merseyside-derby.

- Dette målet var for alle. For Kenny, mine lagkamerater og fansen. Alle som har støttet meg. Dette er uten tvil høydepunktet i min tid i klubben. Å score mot Everton og slå dem på deres bane er spesielt. Nå må jeg stå på videre, uttaler Liverpools nummer 9 til Liverpool Daily Post.

- Det var en lettelse å gjøre mitt første ligamål for sesongen. Jeg hadde tro på at jeg skulle score før kampen. Jeg tenkte at dette var dagen. Nå må jeg sørge for at jeg fortsetter å prestere bra uke etter uke, legger han til. 

- Før kampen snakket jeg med Jose Enrique, og fortalte ham at jeg trodde jeg ville gjøre mitt første mål for sesongen på Goodison.

- Nå møter vi Manchester United i vår neste kamp. Vi er et nytt lag som fortsatt jobber med å bli kjent med hverandre. Det er vår oppgave. Vi må ta med oss prestasjonen fra denne kampen videre. Klarer vi det, er jeg sikker på at vi vil kjempe i toppen.

- Dette var et godt resultat. Vi spilte bra, og fortjente seieren. Det jeg husker i forkant av scoringen var at Bellers løp nedover vingen. Jose kom på overlapp og la en flott ball inn i feltet. Dirk lot ballen pasere, og jeg var heldig som fikk avslutte angrepet.

- Etter blemmen mot Tottenham har vi holdt sammen som lag, og viste flott lagånd i denne kampen. Det spiller ingen rolle hvem som scorer målene, så lenge vi tar tre poeng. Det var flott å gjøre det i akkurat denne kampen.

- Stemningen var høy i garderoben etterpå. Alle var henrykt. Jeg synes samspillet sitter nå. Vi har en stor tropp, og jeg har vært inn og ut av laget akkurat som en del andre spillere. Derfor har det vært litt vanskelig å få spillet til å sitte. Vi har gjort det bra på trening. Om det har vært jeg og Luis, Luis og Dirk, eller Bellers, så synes jeg at vi har gjort det bra sammen.