- En medalje ville vært fint

Glen Johnson håper at en dårlig periode for Liverpool kan bli snudd til suksess i Europa League. Familiefaren trives med å spille venstreback.

- Som spiller ønsker du å vinne alt du kan, du ønsker å oppnå det du kan, sier Glen Johnson til liverpoolfc.tv. – Det er klart det ville vært fint å ha en medalje fra Europa League på peishylla.

- Det finnes ikke noe bedre tidspunkt enn nå å gjøre det på.  Vi har hatt en vanskelig tid de siste månedene og det ville vært stort om vi kunne snu dette gjennom å vinne noe.

- Det er klart at vi kommer ikke til å vinne ligaen denne sesongen, slik at dette er en god mulighet til å vinne noe sølvtøy, fortsetter Johnson før møtet med Sparta Praha. – Gutta er klar over det og vi vil satse hardt for å klare det.

Englands høyreback er blitt venstreback på Liverpool, men det bekymrer ham ikke.

- Jeg spiller som kjent høyreback for England, men hvis Kenny spurte meg ville jeg spille hvor som helst, sier Liverpools nr. 2.

- Det er klart det er annerledes. Jeg er naturlig høyrebeint slik at jeg ønsker å gå innover, men jeg er også komfortabel med å gå på utsiden når vi angriper.

- Kenny tror på spillerne, han mener vi har et godt lag og en god tropp. Han ønsker bare at vi skal gå ut og uttrykke oss innen de begrensninger som han setter.

- Vi trives definitivt med treningene. Jeg var så heldig å få arbeide med Steve Clarke hos Chelsea og han er veldig god. Trening er fantastisk, den er veldig intens, profesjonell og artig.

- Jeg vil si at det definitivt har forandret meg, sier Glen Johnson om at han nylig ble far til en sønn. Han har tidligere fått en datter som nå er tre år. – Du får ansvar. Det er vanskelig å forklare, men når du får noe så lite som avhenger så mye av deg da blir du en mann.

Glen er også en av spillerne som har kommet seg på sosiale nettverk som Facebook og Twitter (glen_johnson). Han sier det er mye på grunn av hans fotballskole i Dartford.

- Med min fotballskole i London er det fantastisk for oss å få så mange fans som mulig og promotere hva vi kan tilby. Det er også hyggelig å legge ut noen personlige meldinger som folk kan lese og se hva vi står for.