- En skadefri Gerrard vil styrke laget

Gerrard nærmer seg comeback. Kapteinen kom greit gjennom en treningskamp på mandag. Dalglish vet at Gerrard utvilsomt vil styrke laget når han er tilbake.

Steven Gerrard har vært ute i mer enn seks måneder med en lyskeskade. Han har ikke spilt siden 3-1-seieren mot Manchester United i mars. Måneden etter gjennomgikk han en operasjon, og kapteinen skulle etter planen ha returnert i august. Comebacket måtte utsettes på grunn av en infeksjon. Nå er 31-åringen nærmere en retur etter å spilt en treningskamp bak lukkede dører på mandag.
- Steven kom gjennom treningskampen uten problemer. Han trente torsdag morgen uten problemer. Det handler om timing og sunn fornuft, presiserte Kenny Dalglish overfor pressen tidligere i dag.

Sannsynligvis kommer Tottenham-kampen for tidlig for Steven Gerrard.
- Vi må bare sette bremsene på litt. Det høres ut som folk forventer at han skal starte på søndag. Det er ikke satt noen dato på når Steven skal komme tilbake, ingen dato. Når han har vært ute så lenge, kan man like godt vente til det blir helt riktig.

- Han kommer bare til å spille når han er skadefri og bra, og når det passer oss. Når han kommer til det stadiet, vil det være fantastisk for alle, men i hovedsak for Steven selv. Han elsker å spille, og han har vært ute en stund. Desto raskere han er tilbake, jo gladere vil han bli.

Dalglish mener Gerrard fortsatt har mye å gi på fotballbanen
- Hvis man har en spiller som Steven i troppen, så kommer det til å øke profilen og standarden. Vi ønsker å ha en meget sterk spillerstall, og han gjør den mye sterkere.

- En skadefri Steven Gerrard styrker denne fotballklubben, det er det ingen tvil om. Det finnes ingen spillere som noen gang kommer til å tas for gitt her. Det er spillere som du alltid kommer til å sette pris på for det de har gjort for fotballklubben. Han har gjort så mye for klubben som noen andre.

Jamie Carragher uttalte nylig at det var et løft for klubben at Steven Gerrard nå er tilbake i trening igjen
- Se på han som sa det. De to spillerne reflekterer alt denne fotballklubben står for, fortsetter Dalglish.

- De er gjennomsyret av den. Hvis de kan videreformidle kunnskapen og fansens følelser til de nye spillerne som har kommet hit, så vil vi stå enda bedre i det.

Kilder: The Mirror, The Guardian