- En spesiell seier

Jamie Carragher synes seieren mot Chelsea var ekstra spesiell etter all omtalen kampen har fått på forhånd. Liverpools nr. 23 ser gjerne at Kenny Dalglish får managerjobben fast.

Liverpool bokførte sin fjerde strake ligaseier etter at Raul Meireles nettet i det 69. minutt mot Chelsea. Jamie Carragher er ekstra fornøyd med seieren etter all omtalen kampen har fått i og med Fernando Torres' overgang.
- Det er en av de vanskeligste stedene å komme til. De har et flott lag, og de er regjerende mester. Det er et flott resultat. Det var mange spekulasjoner før kampen, noe som har gjort at den har blitt blåst opp. Det gjør det litt mer spesielt. Men det er tre poeng. Vi er inne i en god periode nå. Vi ønsker å holde det gående.

Jamie Carragher var tilbake fra skade og nøytraliserte tidligere lagkamerat Fernando Torres. Spissen hadde en rolig aften. Visekapteinen er imidlertid mest opptatt av de tre poengene.
- Spillere kommer og går. Vi pleide å spille mot Robbie Fowler da han gikk til Leeds. Det er ikke enkelt. Du vet at Fernando er en av de beste spissene i verden. Jeg er sikker på at han vil bevise det i Chelsea, men han er ikke hos oss nå. Vi må ha fokus på eget lag og gjøre jobben vår.

Seieren var nok et bevis på at Liverpool har hevet seg etter at Kenny Dalglish tok over som manager. Carragher innrømmer at spillerne har forbedret seg, og han håper at Liverpool-legenden får jobben permanent.
- Vi har opplagt forbedret oss. Jeg har stor respekt for Roy (Hodgson), så jeg vil ikke si at ting har forandret seg til det bedre, og alt slikt. Som klubb og spiller har vi ikke gjort nok for å hjelpe manageren. Våre prestasjoner var ikke gode no., og manageren måtte lide for det. Selvsagt har det blitt bedre nå. Jeg synes at supporterne og alle har stått sammen etter Kennys inntreden.

- Det er ikke vår avgjørelse (om Dalglish får jobben permanent), det er opp til eierne. Han er en helt for meg og Stevie, og resultatene har vært gode. Det støtter oppunder hans muligheter, og spør du meg, så ville jeg like å ha ham som manager (permanent).