- Endret målsetting

Carragher mener målsettingen for denne sesongen nå må være å ta en Europa League-plass. Føler at Kenny Dalglish har gitt Liverpool et løft. Håper at eierne vil være behjelpelige med å forsterke laget til sommeren.

Selv om Liverpool ennå ikke har vunnet under Kenny Dalglish, tror Jamie Carragher at ansettelsen av Liverpool-legenden bare vil være positivt for Liverpool.
- Hele Liverpool har fått et massivt løft av nyheten om at Kenny har tatt over, sa Jamie Carragher til Soccer Saturday tidligere i dag.

-  Uheldigvis har jeg ikke vært involvert på treningsfeltet og sett om det er noen andre ideer eller trening, men hele byen har fått et massivt løft.

- Han er en helt for meg og Stevie (Gerrard). Jeg er sikker på at de utenlandske spillerne vil finne ut hva det betyr for supporterne når lagene kommer ut på banen til helgen.

Før helgens runde ligger Liverpool på 13.plass med 25 poeng, og det er hele 11 poeng opp til 4.plassen som gir Champions League-kvalifisering. Jamie Carragher innser at laget må sette seg lavere mål for denne sesongen enn topp fire.
- Dere må huske at vi endte på syvende forrige sesong og vi mistet Mascherano som var en toppspiller for oss.

- På begynnelsen av sesongen trodde vi at vi kunne ta oss tilbake blant topp fire, men dersom dere ser på troppen og sammenligner den med andre lag, må vi være realistiske. Europa League-kvalifiseringen er det vi må gå etter.

- Vi bør ligge høyere enn der vi befinner oss. Med den troppen vi har, innser vi at vi ikke har vært gode nok, men jeg tror ikke det bare var på grunn av Roy Hodgson.

- Troppen var ikke god nok forrige sesong. Kenny har kommet inn og tapt de to første kampene. Det er nå tre ulike managere med de samme spillere, så vi som spillere må se på oss selv.

Carragher håper at eierne vil stille med transfermidler for å forsterke spillerstallen til sommeren.
- Når Liverpool ikke vinner, er det en stor krise. Jeg har vært lenge nok i klubben til å se dem kommer og går. Vi som spillere vet at vi må gjøre mer på banen. Forhåpentligvis kan vi få noe hjelp fra de nye eierne til sommeren.