- Enrique er ikke klar for Liverpool

Newcastle-manager Alan Pardew tilbakeviser på det sterkeste at det er gjort noen avtale som innebærer at venstrebacken Jose Enrique blir Liverpool-spiller neste sesong.

Liverpool-legenden Phil Thompson sa under studiosendingen på TV2 Premier League på søndag at han hadde sikre kilder på at Jose Enrique nesten er klar for Liverpool FC. Dette har ikke falt i god jord i Newcastle-leiren, og manager Pardew opplyser at han akter å etterforske kommentarene som Thompson kom med. Enrique har nemlig kontrakt med Newcastle en sesong til, og må således ha Newcastle-ledelsens tillatelse om han ønsker å snakke med en annen klubb.

- Det eksisterer definitivt ikke noen avtale mellom klubbene. Det er 100% sikkert, uttaler Pardew til The Shields Gazette.

- Jose Enrique er kontraktfestet til klubben til neste sommer, og vi håper å starte samtaler om en ny kontrakt med ham så snart som mulig. Det er situasjonen i øyeblikket. Vi ønsker å beholde våre beste spillere, og Jose er en av dem, legger Newcastle-manageren til.

- Det er overhodet ikke sant at det er gjort en avtale. Vi ønsker at Jose skal bli i klubben. Ingen ting er forandret, understreker Pardew.

The Shields Gazette skriver at Liverpools fotballdirektør Damien Comolli har speidet på 25 år gamle Enrique denne vinteren, men melder samtidig at Newcastle er villige til å tilby spanjolen en lukrativ kontrakt for å fortsette på St James' Park.

Enriques representant har imidlertid fortalt Newcastle tidligere at hans klient ikke ønsker å snakke om en ny avtale før Newcastle er sikret Premier League-fotball neste sesong.