- Er lei alle ryktene

Steven Gerrard er lei alle ryktene som har svevet rundt hans skadesituasjon. Det har versert historier om at lyskeoperasjonen var mislykket, og at Liverpool-kapteinen aldri ville være i stand til å fullføre en fotballkamp igjen. Heldigvis bare oppspinn alt sammen.

- For å være helt ærlig, så har det kommet til et punkt hvor det ikke føles normalt dersom det ikke verserer rykter om privatlivet mitt eller skadesituasjonen min, sier en oppgitt Gerrard til Echo.

- Jeg har blitt vant til det. Jeg har hørt ryktene om at Gerrard er ferdig, og at han aldri blir den spilleren han var.

- Jeg kan ikke bekymre meg for eller tenke for mye på hva fans eller folk i pressen sier til hverandre. Jeg kan ikke kontrollere det. Dersom folk tror på dette, vil de få seg en overraskelse. Jeg blir ikke ekstra motivert av å høre rykter som dette. Jeg blir motivert av å lede laget til suksess som kaptein. Jeg gleder meg til å komme inn på laget, styrke troppen og stå på sammen med mine lagkamerater. Forhåpentligvis får vi et godt år.

- Jeg har fått hvilt mye. Selvsagt ufrivillig hvile, men jeg er sikker på at det vil hjelpe meg, ettersom jeg har spilt fotball sammenhengende siden jeg var en liten guttunge.

- Jeg vil kanskje ikke være den spilleren jeg var når jeg er 35 eller 36 år gammel, men ikke når jeg er 31. Jeg trenger ikke å omstille meg. Jeg vil komme tilbake som den spilleren jeg var. Jeg føler at jeg forsatt har fire eller fem år igjen på høyeste nivå.

- Det er ikke noe som legene og fysioterapeutene bare forteller meg. Testene beviser det. Lysken min har blitt testet. Fysioterapeutene har samlet data på dette. Lysken min scorer bedre nå enn før jeg begynte å kjenne lyskeproblemene.

- Lysken er kurert, og er sterkere enn noen gang. Alt jeg har gjort de siste fire ukene bekrefter dette for meg, og jeg føler meg sikker på at det stemmer. Jeg er i god form, og føler meg bedre enn noen gang. Vekten min, fettnivået og styrken i overkroppen er god. Men det vil likevel ta litt tid før folk ser meg spille så bra igjen at de tror på det jeg sier i dette intervjuet.

Mens Gerrard har gått skadet har han blitt imponert over hvordan de nye eierne har satset på transfermarkedet.

- Positiviteten man føler rundt Liverpool FC nå kommer fra toppen. Eierne har vært strålende, og har støttet Kenny veldig bra. Damien Comolli og Kenny har vært meget effektive i transfervinduet. De har kvittet seg med mange spillere som ikke fikk spilletid lenger, og som satt på gode kontrakter. De har gjort det utrolig bra ved å finne nye klubber til dem. Og de har hentet inn kvalitetsspillere som er sultne, og som ønsker å gjøre det bra med klubben.

- Jeg er meget godt fornøyd med størrelsen og kvaliteten på troppen, og jeg er spent på hva sesongen vil bringe. Du ønsker å spille sammen med gode spillere, og jeg gleder meg til å komme tilbake og lede dette laget.

- Ting ser bra ut etter de tre første ligakampene. Vi har startet bra, og er også videre til neste runde i Carling Cup. Det er en positiv stemning på treningsfeltet og rundt kampene, og nå må vi forsøke å beholde den stemningen. Den eneste måten å gjøre det på, er ved å vinne kamper. Vi ønsker å beholde den gode lagånden og de gode prestasjonene vi har sett til nå.

- I ligaen er det helt avgjørende å komme blant de fire beste. Det er viktig å få klubben tilbake i Champions League igjen. Vi må ta en kamp om gangen, og så får vi se hvordan vi ligger an rundt juletider. Da kan du begynne å se deg rundt. Jeg krysser fingrene for at vi fortsatt henger med i tetstriden når det gjenstår rundt 10 kamper. Det er planen.

- I fjor røk vi ut av Carling Cup for Northampton, noe som var uakseptabelt. Vi ønsker å vinne den turneringen denne sesongen. Det ville vært fint om vi hadde sikret oss et trofé så tidlig i sesongen.

- FA-cupen er også et viktig trofé, som vi sikter oss inn mot. Vi har hatt noen gode opplevelser i den turneringen, og jeg ville elsket å komme til en ny finale. Det er på tide med en tur til nye Wembley.

- Nå gleder meg meg bare til å komme tilbake på banen. Jeg ønsker å kjenne følelsen av å være med på den første seieren, og kunne sitte i garderoben etterpå. Når det skjer, vil all den harde jobbingen jeg har bedrevet og alle de små tilbakeslagene jeg har hatt, være verdt det. Jeg elsker å spille for denne klubben.