- Europa League svekker ikke Tottenham

Dalglish tror ikke det får noen betydning på søndag at Tottenham spiller borte mot PAOK Saloniki i dag. Redknapp har tatt med kun én spiller til Hellas av de som spilte i ligaen sist helg.

- De har en kamp i dag, men han (Harry) har bare tatt med seg én spiller som spilte sist lørdag, så de kommer til å være på sitt sterkeste på søndag, sa Kenny Dalglish på sin pressekonferanse tidligere i dag.

- Harry har gjort en fantastisk jobb der. De har et veldig spennende og angripende lag. De hadde et fantastisk år forrige sesong da de gjorde det bra i Champions League. Kanskje det å være med i Champions League virket i mot dem forrige sesong ved at de forsøkte å komme seg tilbake i år. De endte på 5.plass som var én plass unna.

- Vi vet hva Spurs og Harry står for. Vi vet hva slags type kamp vi står overfor. Vi vet det kommer til å bli en god kamp.  Som sagt, Harry har bare tatt med seg én spiller som spilte på lørdag. Ingen kommer til å dra nytte av å være med eller stå utenfor Europa.

- Det avhenger av hvilket lag du stiller. Hvert lag vil se på viktigheten av det på sin måte. Vi ønsker å gjøre det så bra vi kan i hver kamp vi spiller. Vi skal ta fatt på hver turnering og forsøke å vinne. Hvis vi hadde vært med i Europa League, ville ha stilt med et sterkt lag. Vi kommer til å gjøre det samme i Carling Cup.

- Jeg vet ikke om det kommer til å bli gunstig eller ugunstig for oss å ikke være med i Europa. Det er lenge siden denne klubben har stått utenfor Europa. Vi får vente og se hva som skjer. Bare tiden vil vise.

Tottenham har hatt en vanskelig start på sesongen. De har gått på stortap mot topplagene Manchester United og Manchester City. London-klubben har måttet stille uten en rekke nøkkelspillere i åpningskampene.
- Jeg tror ikke de stilte med sitt beste lag. Hvis du ser realistisk på det, er det å reise til Old Trafford vanskelig for alle. Når det gjelder hjemmekampen mot Manchester City, er de i stand til å legge ned en opptreden av topp klasse, men uheldigvis for Harry klarte de ikke det den dagen.

- De var begge meget vanskelige kamper, men jeg tror ikke de hadde sitt beste lag. Jeg tror ikke de har sitt beste lag ennå, så det er ære til dem at de vant 2-0 mot Wolves forrige uke.

Journalistene lurte på om kampen på White Hart Lane kommer til å bli Liverpools vanskeligste kamp hittil denne sesongen
- Hvis dere ser på statistikken, havnet Arsenal foran Spurs forrige sesong. Vi har allerede vært hos Arsenal og vunnet. Det var et meget vanskelig sted å få et resultat, men vi klarte det. Så det å dra til Tottenham kommer til å bli like vanskelig. Vi får se hva vi kan klare. Hvis vi gjør det så bra som vi kan, så vil vi ta vare på mulighetene.

- De har kvalitetsspillere på hele laget. Det finnes ikke et lag i Premier League som ikke besitter kvalitet. I Tottenham er det samme som hos alle andre. Kanskje de har dem i ulike posisjoner, men det er opplagt at Adebayor er formidabel og Defoe er en anstendig spiller.

- De har mye bra i laget sitt, men jeg synes ikke vi er så dårlige heller.