- Feil tidspunkt å møte Liverpool

Wigan-manager Roberto Martinez innrømmer at dette ikke er det beste tidspunktet å møte Liverpool, men han har likevel tro på et godt resultat på Anfield.

Liverpool står med fire strake seirer i Premier League, og i morgen gjester Wigan Anfield.
- Det har vært fascinerende å se overgangstiden i Liverpool, uttaler Roberto Martinez ifølge skysports.com.

- Å vinne fire kamper på rad i ligaen er vanskelig nok. Å gjøre det på den måten de gjorde mot Chelsea er noe bare noe spesielle folk kan oppnå.

- Kenny Dalglish har fått hele klubben til å stå sammen. Han har fått det beste ut av spillerne, og det er en meget god følelse med hans avtaler i januarvinduet.

- Det ser ut som klubben har blitt galvanisert, og det er trolig feil tidspunkt å møte dem.

- Da jeg kom til dette landet i 1995 (for å spille for Wigan), hadde han akkurat vunnet ligaen med Blackburn.

- Nå er det flott å se ham tilbake og han han har fått snudd situasjonen i klubben og gjort dem til et vanskelig lag å møte. Vi må være klare ettersom Anfield er et glamorøst sted.

- Dere husker at Kenny var arkitekten på de store Liverpool-lagene da han spilte. Men la oss glemme de minnene. Jeg ønsker å være konsentrert på å reise til Anfield og prestere.

- Vi kan klare å åpne opp motstanderens forsvar og ha et spillemønster som tillater oss å skape sjanser. Det er bare et spørsmål om å ta vare på dem.

- Vi har scoret seks mål på våre to seneste ligakamper, og det er en god uttelling. Det er veldig oppmuntrende og tilfredsstillende.

- Spillerne er svært fokusert på å bringe suksess til Wigan. Det er deres felles mål. Det er stor forståelse i leiren om at vi må ha fokus på oss selv.

- Hvis vi presterer på vårt beste, er vi i stand til å at poeng fra hvem det måtte være. Vi ser ikke så mye på motstanderen, bare på oss selv.