- Fire seirer er nøkkelen til Europa

Pepe Reina tror fire seirer på de fire siste kampene vil gi e-cupfotball for Liverpool neste sesong. Liverpool ligger tre poeng bak Tottenham, men London-laget har en kamp mindre spilt.

Pepe Reina tror Liverpool har en god mulighet til å ta seg forbi Tottenham. Lagene møtes på Anfield i nest siste ligarunde.
- Vi må forsøke å vinne alle våre kamper og deretter får vi se, sier Pepe Reina til Liverpoolfc.tv.

- Dersom vi vinner alle fire, tror jeg vi havner på 5.plass. Det er trolig den nærmeste og viktigste målsettingen.

- Vi kommer ikke til å vinne alle kampene med 5-0, slik vi gjorde mot Birmingham. Dersom vi spiller med samme mentalitet og har samme tilnærmelse til kampen, har vi større sjanse til å vinne enn å tape.

- Vi må ta en kamp av kampen. Den viktigste er Newcastle fordi det er den neste. Tottenham har Chelsea borte, så det er en mulighet for at vi kan passere dem og ta over femteplassen denne helgen. Vi må sørge for at vi ikke avgir poeng hjemme, fordi vi også skal møte Tottenham her.

- Vi har også to vanskelige bortekamper, mot Fulham og Aston Villa. Som jeg har sagt, det er bedre å ta det kamp for kamp og sørge for at vi ikke avgir poeng.

- Hjemmeformen vår har vært nøkkelen, og det er viktig hvis du ønsker å være med i toppen, Bare se på Manchester Uniteds resultater på hjemmebane. Resulatene sier alt om hvorfor de ligger der oppe, så vi må ha det på samme måte dersom vi skal være utfordrere i toppen.

Reina trodde ikke at Liverpool skulle være med å kjempe om en plass i Europa før Kenny Dalglish tok over laget i januar.
- Jeg kunne definitivt ikke se oss i Europa for fem eller seks måneder siden. Vi har fortsatt å kjempe og har snudd situasjonen. Nå må vi gjøre mer for å komme høyere på tabellen.

- Det er opp til oss alle. Kenny Dalglish, Steve Clarke, Sammy Lee og hele staben har gjort en flott jobb fra januar.

- Når resultatene er bedre og laget vinner, er folk lykkeligere og humøret i garderoben er bedre.

- Melwood er en fornøyd plass. Garderoben er ganske ung, høylytt og morsom. Når vi må jobbe, er vi de første til å gjøre det. Når det er tid for å ta noen vitser, gjør vi også det og har det artig.