- Flott mottagelse av The Kop

Conor Coady synes han fikk en utrolig mottagelse av The Kop da han varmet opp under Birmingham-kampen. U18-kapteinen tror juniorlaget kan ta hjem avdelingsseieren selv etter 0-4 mot Everton.

Juniorlagets kaptein Conor Coady har sittet på benken to ganger for førstelaget denne sesongen, men kun kampen mot Birmingham var på Anfield
- Jeg var på innbytterbenken i førstelagets seier mot Birmingham på lørdag. Det er en utrolig opplevelse, sier Conor Coady til Liverpoolfc.tv.

- Det var første gang jeg var blant reservene i en kamp på Anfield. Jeg nøt det hele tiden. Jeg fikk greie på det bare to timer før avspark. Det bruset i meg under hele oppvarmingen før kampen.

- Det er enhver ung gutts drøm å kunne varme opp foran The Kop. Jeg kan ikke beskrive det med ord hvordan det var da jeg løp langs sidelinjen. Dere kunne høre fansen klappe og rope oppmuntrende ord. Det var utrolig. Jeg ville ha likt å komme utpå de siste minuttene av kampen, men så skjedde ikke. Jeg må bare fortsette med å jobbe hardt og forsøke å imponere slik at jeg får en ny mulighet senere.

- Jeg vet at det har blitt sagt utallige ganger, men Kenny (Dalglish) har løftet klubben så mye. Han har fått oss alle til å dra i samme retning. Akademi-spillerne føler at han vil gi dem en mulighet. Det er fremragende å vite.

- Dere kan bare se på hva John Flanagan og Jack Robinson har gjort de seneste ukene. Hvis du er god nok, er du gammel nok. Det er meget positivt for alle som vil gå gradene på Melwood.

- Jeg har faktisk trent med førstelaget mesteparten av denne uken. Jeg vet ikke om jeg kommer til å bli involvert i juniorlagets kamp eller med førstelaget mot Newcastle. Uansett, jeg er klar til å gi 100 prosent. Forhåpentligvis kan begge lagene ta tre poeng og avslutte uken på best mulig måte.

Juniorlaget tapte 0-4 borte mot Everton i midtuken. Liverpool må trolig vinne de tre gjenstående kampene for å ta avdelingsseieren i Premier Academy League.
- Det har vært en skuffende uke for U18. Vi reiste til Everton på tirsdag for å ta de tre poengene som ville ta oss et stykke nærmere seieren i Academy League group C.

- Det gikk ikke slik. Vi kom under 0-2 tidlig. Da de fikk sitt tredje mål like før pause, visste vi at det ville bli mye å be om dersom vi skulle sikre oss noe fra kampen.

- Jeg synes vi forbedret oss etter pause, men vi gjorde fortatt ikke nok. De scoret et fjerde sent i kampen. Det er alltid tøft å bli beseiret på den måten, men det er spesielt vanskelig når det er mot din lokale rival.

- Vi må få kampen ut av systemet raskt fordi vi har en ny stor kamp mot Sheffield United på lørdag.

- Vi vet at vi fortsatt har en sjanse til å vinne ligaen. Det er en stor kamp i Sheffield fordi de er klar for finalen i FA Youth Cup denne sesongen, så de har et sterkt lag.

- Vi må vise mer vilje i spillet vårt og spille den type fotball som vi har gjort det så bra med denne sesongen. Vi må sannsynligvis vinne våre tre gjenstående kamper for å ende øverst, men vi har spillere som er kapable til det. Vi må ta det kamp for kamp og gi alt når vi er ute på banen.