- Flott stemning i klubben

Danny Wilson forteller at stemningen blant spillerne i Liverpool har steget mange hakk etter at Kenny Dalglish tok over som manager.

- Det er virkelig godt å ha Kenny som manager, og stemningen i troppen er meget god for øyeblikket. Alle trives bedre med situasjonen nå, og jeg håper det fortsetter slik lenge, sier midtstopperen til Liverpoolfc.tv.

- Jeg snakket med Kenny om å forlate Skottland før jeg kom til Liveprool, og nå er han manageren min. Han er veldig dyktig med hver enkelt spiller. Han tar seg tid til å snakke med alle, noe som bare kan være til det gode for oss spillere.

Wilson spilte 45 minutter som midtstopper i onsdagens reservelagstriumf over Manchester City, og var glad for å få noen minutter på banen igjen.

- Det er 5-6 uker siden min forrige kamp, så det var godt å komme ut på banen, selv om det kun var for en omgang. Jeg ønsket å spille lenger, men manageren ville at jeg kun skulle spille 45 minutter.

Dalglish har flere ganger påpekt at Wilson har imponert på trening. Nå håper 19-åringen at det skal føre til at han får sjansen på førstelaget.

- Jeg prøver alltid å gi alt på trening, og det er fint å se at manageren har merket seg dette, og at han har meg i tankene. Jeg vet det er mange kvalitetsspillere foran meg i køen i denne klubben for øyeblikket, men forhåpentligvis får jeg en mulighet, og klarer å vise meg fra min beste side.