- Fordel å ikke spille europacup

Fulham-manager Martin Jol mener at det taler til Liverpools fordel at Anfield-klubben ikke spiller europacup denne sesongen, foran kveldens kamp mot hans lag på Craven Cottage.

Fulham ligger 11 poeng bak Liverpool, på 16.plass i Premier League, foran kveldens kamp. Flere har hevdet at London-klubbens ustabile form skyldes deres deltakelse i Europa League.

- Det hevdes her i England at Liverpool har dratt nytte av at de ikke spiller i Europa denne sesongen. Mange har vært ganske bastante på dette. Spesielt vil en stor klubb dra nytte av dette, og Liverpool er en stor klubb, sier Jol til Press Association.

- Selv om de har en stor tropp, har spill i Europa vist seg å være et problem for en klubb som Stoke. Man spiller en bortekamp i Europa, og så en bortekamp i ligaen. Men vi kan ikke klage over at vi spiller i Europa, fortsetter nederlenderen.

- Jeg tror Liverpool er ganske glade for at de ikke spiller i Europa League, og Spurs ville kanskje også helst ha sluppet. Jeg mener Harry Redknapp uttalte at det er en ganske stor utfordring.

Fulham tapte mot Twente i Holland på torsdag, og har slitt med å finne veien til nettmaskene denne sesongen.

- Vi har av og til vist, både i Europa League og i Premier League, at vi er i stand til å score mål. Vi gjorde to mål på bortebane mot Wigan og seks mot QPR, men vi har ikke vært så stabile som jeg skulle ha ønsket, sier Jol.

- Selv mot Arsenal gjorde vi mål, og det er alltid en fordel når du ønsker å ta poeng, avslutter han.