- Fremtiden er lys

Dirk Kuyt mener Liverpool hadde nok sjanser til å ta alle poengene mot Manchester City. Mye positivt å ta med seg fra kampen. Laget er på vei fremover. Spilt fremragende mot topplagene.

- Jeg synes vi fortjente å vinne. Opptredenen var meget god, spesielt i andre omgang da vi satte press på dem og skapte sjanser, sier Dirk Kuyt til Liverpoolfc.tv.

- Vi var meget uheldige som ikke og scoret og fikk 2-1. Jeg synes Joe Hart spilte fantastisk og holdt Manchester City inne i kampen.

- Det er mye positivt å ta med seg – måten vi spilte på, måten vi presset dem og vi skapte nok sjanser til å beseire dem.

- Etter min mening har City så langt vært det klart beste laget i Premier League, så vi kan ta med oss mye positivt fra opptredenen vår. Vi skal holde det gående, og i løpet av et par dager er det en ny, stor kamp for oss. Vi skal forberede oss til den nå.

- Vi kontrollerte kampen bedre i andre omgang. Alle vet at Manchester City har et meget godt lag, noe de viste i løpet av kampen. Selv i første omgang synes jeg at vi satte presse på dem. De viste noen ganger at de var veldig farlige.

- I andre omgang kontrollerte vi kampen, satte press på dem og skapte sjanser til å vinne. Hvis dere hadde sagt at vi skulle ta fire poeng fra kampene mot Chelsea borte og City hjemme, tror jeg at jeg hadde skrevet under på det, men jeg synes vi kunne ha kommet av gårde med alle seks poengene.

- Slik er fotball. Vi jobbet meget hardt, gjorde alt vi kunne. Vi må bare holde det gående.

Liverpool er ubeseiret fra møtene med Manchester United, Manchester City, Chelsea og Arsenal denne sesongen. Kampen mot City var kanskje de rødes beste kamp denne sesongen.
- Jeg vet ikke om det var vår beste opptreden så langt denne sesongen. Det er bare én kamp. Vi må også se på andre kamper.

- Vi har spilt fantastisk mot topplagene. Vi har slått Arsenal og Cheslea borte, og jeg synes vi fortjente mer mot United og City. Vi skal fortsette på denne måten. Vi har også spilt bra mot de andre lagene. Jeg synes fremtiden er lys.

Liverpool er ubeseiret på ti kamper i alle turneringer
- Vi kan være meget fornøyd med det. Å gå ubeseiret så lenge sier noe om laget, spillerstallen og ledelsen. - Vi er på vei fremover. Det er det vi ønsker. Vi må holde det gående. Forhåpentligvis kan vi gjøre nok til å kvalifisere oss for Champions League på slutten av sesongen.