- Frykt våre fire

Liverpools manager mener at motstanderne har grunn til å skjelve i buksene når firkløveret Suarez, Carroll, Gerrard og Meireles er kampklare og i form. Synes Suarez skal få sin debutscoring.

- Jeg mener virkelig at vi vil begynne å gi motstandere frykt når de kommer hit og vi har Luis, Carroll, Gerrard og Meireles alle på samme lag, forklarte Kenny Dalglish til pressen etter 2-0 mot Stoke.

- Alle fire er fantastiske spillere. Det vil ta noen uker før Andy er kampklar, men vi har ikke kjøpt ham for noen uker. Vi har kjøpt ham på lang sikt og vil få mye å feire sammen med ham framover. Når han er klar vil vi ha et fantastisk firkløver som vil gi oss en spennende og offensiv oppstilling.

- Jeg var glad på vegne av Suarez. Administrative problemer gjorde at han ikke kunne trene med de andre spillerne, men han scoret et mål i kveld og det var imponerende.

- Om det var mål eller selvmål? Vel, han fikk det av meg! Ballen var på vei inn i nettet og hvis han ønsker det kan han også få vårt første mål hvis det var opp til meg, fleipet Kenny med etter at enkelte satte spørsmålstegn ved om scoringen til Luis Suarez heller burde vært selvmål da Wilkinson hos Stoke i sitt forsøk på å klarere sendte ballen i stolpen og siden trillet lærkula så vidt over streken. Siden avslutningen til Liverpools nr.7 hadde retning nettmaskene vil debutanten ventelig få sitt første mål foran The Kop.

- Han er en hyggelig og glad gutt, som kommer inn hver dag med et smil om munnen og han fortjener en slik god start på Anfield, fortsatte Dalglish.