- Frykter ikke Liverpool

Steven Taylor sier Newcastle ikke frykter storklubbene lenger, og tror de kan slå Liverpool i kveld. Tre tidligere Newcastle-spillere fra start for de røde?

Newcastle har hatt en god sesong så langt, og etter å ha gått seks kamper uten seier nylig vant de sin forrige på Boxing Day. Skjærene har fått gode resultater mot storlagene så langt, og Newcastle-forsvarer Steven Taylor ser ingen grunn til å ikke tro de skal få det til også i kveld.

- Dersom vi forsvarer oss slik vi har gjort, er det ingen grunn for at vi ikke skal kunne slå lag som Liverpool og Manchester United. Vi frykter dem ikke lenger. For noen år siden ga vi dem for mye respekt, og spilte litt negativt mot dem, men nå angriper vi lagene. Vi har fart i laget vårt nå som vi ikke har hatt siden Craig Bellamy var i klubben, sier Taylor til talkSPORT.

- Vi må se på Liverpool. Når motstanderen har scoret først denne sesongen, har de ikke klart å vinne. Det er positivt for oss i kveld. Vi må prøve mot Manchester United neste uke. Demba Ba ga Rio Ferdinand og Nemanja Vidic store problemer tidligere i sesongen.

- Ba har overrasket meg. Jeg så han for West Ham forrige sesong, og han scoret noen mål, men jeg visste ikke hvor god han var før jeg spilte i mot han på trening. Han hadde en treg start, og folk avskrev han, men han har vært nøkkelen for oss. Det er viktig for oss at vi beholder han. Storlagene vil legge merke til deg når du scorer 14 ligamål i første halvdel av sesongen, men vi forsøker å bygge noe spesielt her, og han er en stor del av det, avslutter Taylor.

Tre tidligere Newcastle-spillere fra start?
Med Luis Suarez suspendert spekuleres det i om Kenny Dalglish, som tidligere har vært Newcastle-manager, vil bruke Craig Bellamy og Andy Carroll fra start på topp i kveld. Craig Bellamy er som kjent ingen stor favoritt hos Geordiene, etter måten han forsvant fra klubben på. Andy Carroll fikk også en heftig pipekonsert da han møtte igjen gamleklubben i mai etter overgangen til Liverpool i januar.

En som helt sikkert kommer til å spille er José Enrique, som spilte tre sesonger på St. James Park før Liverpool kjøpte han i august. Han har vært ute og sagt at han håper på et hyggelig gjensyn med Newcastle-supporterne.

Når en tar med at Jordan Henderson fra Sunderland og Stewart Downing fra Middlesbrough også trolig vil få spilletid, kan en forvente mye piping fra de tilreisende supporterne, som ikke glemmer hvilke rivaliserende klubber i nord-øst de slo gjennom for.