- Fungerer bedre under Dalglish

Martin Kelly spilte for første gang tre kamper på en uke, og er svært fornøyd med å ha tillit av Kenny Dalglish. Etter managerskiftet synes backen at laget jobber mye bedre sammen, og alle trives på trening.

Martin Kelly spilte regelmessig i Europa League under Roy Hodgson, men har fått full tillit under Kenny Dalglish. 20-åringen beholdt også plassen på høyrebacken selv om Glen Johnson var tilbake.

- Jeg er godt fornøyd med min egen form. Forhåpentligvis kan jeg fortsette å trene bra og få sjansen til å spille, sier Martin Kelly til Press Association.

- Det er første gang jeg har spilt tre kamper på en uke. Det er ganske hardt mentalt, så såvel som fysisk, men det hele er en læringskurve.

- I Premier League, Europa League og Champions League må du spille tre ganger i uken, så det er virkelig godt å gjøre det.

Kelly synes Kenny Dalglish har satt sitt preg på spillerne selv om de bare har hatt tre skikkelig treningsøkter etter Kenny Dalglish’ inntreden.

- Laget går bedre sammen. Vi alle trives på trening. Det har vært noen tøffe utfordringer – det er godt å ha det på trening.

- Jeg synes vi jobber som et lag. Han (Dalglish) har kommet med noen punkter om hvordan han vil ha oss til å spille.