- Gary Cahill er min tøffeste motstander

- Jeg klarte meg bra mot John Terry, men Gary Cahill ga meg en forferdelig aften, sier spisskjempen Andy Carroll til fotballmagasinet FourFourTwo.

Carroll trekker frem Bolton-bautaen Gary Cahill når fotballmagasinet FourFourTwo lurer på hvilken motspiller som har gitt den gigantiske geordien mest hodebry så langt i karrieren.

- Den tøffeste motspilleren jeg har møtt, er trolig Boltons Gary Cahill. Han sørget for at jeg hadde en fryktelig ettermiddag. Jeg maktet simpelthen ikke å passere ham, sier Liverpool-spissen - og legger til:

- Men jeg klarte meg fint mot John Terry!

Andy Carroll landslagsdebuterte mot Frankrike i fjor høst etter å ha imponert for barndomsklubben Newcastle United. 22-åringen gjorde seg imidlertid bemerket på St. James' Park lenge før han faktisk debuterte for Tyneside-klubben.

- Det stemmer. Jeg var tolv år og ballgutt på St. James' Park. Ballen havnet hos meg - jeg kastet den kjapt tilbake og vi scoret. Jeg fortalte alle at jeg satte opp scoringen. Duncan Ferguson scoret, men det var min assist! Likevel ble jeg ikke kreditert av Premier League, spøker Carroll.