- Gode forestillinger hittil

Kenny Dalglish er fornøyd med Liverpools form denne sesongen. Manageren tror laget kan slå tilbake mot Tottenham etter det skuffende tapet mot Stoke.

Liverpool står med syv poeng på de fire første kampene i Premier League denne sesongen. Første ligatap kom forrige helg da det ble 0-1 borte mot Stoke. Kenny Dalglish mener Liverpool var uheldige som ikke fikk minst ett poeng på Britannia Stadium.
- Opptredenene har vært veldig, veldig gode så langt, sa Kenny Dalglish på sin pressekonferanse på Melwood tidligere i dag.

- Det er de 45 minuttene i andre omgang mot Sunderland som er de minst effektive vi har hatt. Men det var på ingen måte en dårlig forestilling fra oss. Vi er fornøyd med måten spillerne har jobbet på. Med litt mer flaks kunne vi ha sittet her med flere poeng, men vi får bare komme oss videre.

- Det er mye vi alle kan være fornøyd med. Supporterne, staben, spillerne – alle. Som vi alltid sier, hvis vi holder sammen, kommer vi til å være en formidabel enhet. Det viktigste er at alle holder sammen. Hvis vi taper en kamp, må vi holde sammen. Det er skuffelse, noe som er bra, men ingen går rundt med en sur mine og føler synd på seg selv.

- De har trent bra hele uken. Jeg er sikker på at de tar fatt på kampen på søndag i rett sinnstilstand og med riktig innstilling.

En straffesparkscoring fra Jonathan Walters var det eneste som skilte lagene i målprotokollen da Liverpool tapte mot Stoke. Liverpool burde hatt minst ett straffespark selv. Dalglish tror at Liverpool kommer til å spille verre enn på Britannia Stadium denne sesongen, men likevel ta tre poeng.
- Jeg har samme inntrykk som jeg hadde der og da. Vi spilte veldig bra og hadde mye ballbesittelse. Men vi scoret ikke. Hvis du ikke scorer, kommer du ikke til å ta tre poeng. Ingen kan si at vi ikke spilte bra bortsett fra at vi ikke scoret. Vi er ikke fornøyd med å tape en kamp, men du må akseptere at du ikke får som fortjent på et tidspunkt av sesongen.

- Andre ganger kommer vi ikke til å spille bra, men ta tre poeng. De sier at det jevner seg ut i løpet av sesongen, så jeg tror vi har mye å se frem til.

Kenny Dalglish møtte dommersjef Mike Riley tidligere i uken.
- Hvis dere forstår at vi hadde et møte og har lest sitatene på Liverpoolfc.tv, så tror jeg ikke vi trenger å tilføye mer.

- Alle kan snakke med Mike Riley. Han skulle hit likevel, så det utgjorde ingen forskjell. Mike er svært tilgjengelig. Han kommer til å snakke med enhver manager som ønsker å snakke med ham. Det er ikke slik at vi får særbehandling. Mike kommer til å besøke alle klubbene, og det bør han. Vi bør jobbe sammen.

- Det er alt vi har å si om den saken. Vi skal fortsette å behandle dem (dommerne) med respekt og verdighet. Jeg tror ikke vi har feilet på det punktet.