- Godt å få spilletid igjen

Danny Wilson var glad for de knappe 80 minuttene han fikk på banen i treningskampen mot Rangers.

- Det var veldig hyggelig å komme tilbake til Ibrox, uttaler den tidligere Rangers-spilleren til den skotske avisen Evening Times.

19-åringen spilte i en litt uvant rolle som venstreback i treningskampen mot Rangers.

- Det var brukbart med publikum på kampen tirsdag kveld, og jeg synes det var en god kamp også. Vi startet ganske tregt, og klarte aldri å hente oss inn igjen, noe som var skuffende. Men jeg synes Rangers spilte bra og imponerte. De holdt godt på ballen i perioder og spilte bra. Det var hyggelig å se at de fortsatt gjør det godt.

- Selv har jeg vært gjennom en litt frustrerende periode. Du ønsker alltid å spille så mange kamper som mulig, men det skjer dessverre ikke for meg akkurat nå.

- Det var fint å få spille tirsdag kveld. Jeg fikk 80 minutter på banen, og følte jeg klarte meg bra. Forhåpentligvis kan jeg forbedre meg ytterligere og få fremgang.

- Det er vanskelig å gjøre seg bemerket i kamper som dette. Spesielt når du ikke har spilt så mye som du skulle ha ønsket. Jeg spilte venstreback, og synes det gikk greit. Forhåpentligvis har jeg gjort nok til å imponere manageren. Vi har en bred stall og god oppdekning i alle posisjoner. Jeg må bare stå på videre, og jobbe hardt.