- Helt greit å spille på venstrebacken

Glen Johnson har blitt flyttet over fra høyrebacken til venstrebacken etter at Kenny Dalglish tok over som midlertidig manager. Dette skyldes i all hovedsak Martin Kellys gode spille på høyresiden.

Johnson sier nå til Liverpoolfc.tv at han gjerne fortsetter på venstrebacken, for å hjelpe laget til å klatre på tabellen. London-gutten spilte en god kamp, og var med på å sikre lagets første borteseier i 2011 på Molineux i går.

- Jeg har ikke noe i mot å spille på venstrebacken. Jeg ønsker å gjøre en god jobb for laget, og jeg spiller hvor det måtte være. Det er ikke så veldig ulikt å spille høyreback. Det er jo bare på motsatt side av banen, og jeg er komfortabel med venstrebeinet, så det er ikke noe problem i det hele tatt, sier Johnson.

London-gutten lovpriser også sin argeste konkurrent om høyrebackplassen, Martin Kelly.

- Martin spiller veldig bra, og fortjener å være på laget. Det er flott å se ham gjøre det så bra, og vi har flere unge spillere på vei til å slå igjennom. Det lover godt for fremtiden.

Liverpools nummer 2 håper nå at 3-0 seieren over Mick McCarthys mannskap skal bli et vendepunkt for de røde.

- Det var et fantastisk resultat for oss, og det var godt å vinne en kamp igjen. Det var et flott skudd av Raul Meireles, og Fernando tok også godt vare på sjansene sine.

- Det er strålende å jobbe med Kenny. Han er en trivelig kar, og alle har stor respekt for ham. Fansen elsker ham, og alt ser bra ut for oss nå.

- Forhåpentligvis var dette starten på en seiersrekke. Vi har nå Fulham på Anfield i vår neste kamp, og vi går til den matchen med selvtilliten i orden etter dette resultatet. Vi vil forsøke å plukke tre nye poeng.