- Henderson finner seg til rette

Jordan Henderson har hatt en blandet start i LFC, men fikk i dag full støtte fra Kenny Dalglish. Manageren sier han ennå ikke vet spillerens beste posisjon, men at Henderson vil bli verdifull for klubben i mange år fremover.

- Han vil være her i lang, lang tid og han kommer til å bli et stort aktivum for oss, svarte Kenny Dalglish under dagens pressekonferanse på et spørsmål om Jordan Henderson nå hadde fått et løft som følge av et godt innhopp mot Man U.

- Han har også tålmodighet. Han er en god spiller som vet hva som kreves. Han er en ung gutt som har kommet ned fra Sunderland og er nå i ferd med å finne seg veldig bra til rette.

- Han er en vi vil få glede av i årene framover.

- Han er et av de alternativene vi har når vi skal sette opp midtbanen til helgen. Jeg må bare sørge for å ta den rette avgjørelsen.

- Jeg vet ennå ikke hva som er hans beste posisjon, men jeg vet hvilken klubb som er best for ham og det er denne. Vi ønsker bare at han skal gå ut å spille og trives. Han er en talentfull fotballspiller med en stor fremtid foran seg. Vi er bare glade for at han valgte å komme hit.