- Henderson trenger tid

Henderson har fortsatt til gode å overbevise etter overgangen fra Sunderland, men Lucas mener den unge midtbanekollegaen trenger tid til å finne seg til rette i en stor klubb som Liverpool.

Jordan Henderson har blitt byttet ut i fire av seks ligakamper denne sesongen, men Lucas Leiva mener den engelske U21-landslagsspilleren har de egenskapene som trengs for lå lykkes i Liverpool.
- Jeg skylder ikke på de unge spillerne fordi jeg har vært i deres posisjon noen år. Han er engelsk og har allerede tilpasset seg Premier league, sier Lucas Leiva til The Guardian.

- Men det er vanskelig å skifte klubb og flytte til en stor plass som Liverpool. Jeg synes han spiller bra. Han kommer til å få selvtillit når han får mer spilletid og forstår at han må gjøre mer i rollen sin. Vi må bare fortsette å oppmuntre ham og gi ham tillit så han kan fortsette å forbedre seg.

- Vi ser at han har egenskapene til å bli en god spiller, men han er fortsatt veldig ung. Vi må bare gi ham tid og være tålmodig. Da vil vi få se at han er en god spiller.

- Vi kan se på treningsøktene at han liker å jobbe hardt, og det er hovedsaken. Så lenge du jobber hardt hver dag, vil mulighetene dine komme. Han vil være klar til å vise seg fra sin beste form dersom vi ikke forhaster oss med ham, men gir ham tid til å finne seg til rette. Jeg er sikker på at han kommer til å bli en god spiller.