- Historien gjentok seg

Motstanderens keeper forhindret igjen Liverpool fra å ta tre poeng. Reina tar med seg det positive fra Wigan-kampen - godt forsvarsspill og null baklengs. Ære å være kaptein.

Liverpool spilte 0-0 mot Wigan. Igjen misbrukte laget flere sjanser, deriblant et straffespark fra Charlie Adam. Ellevemetersforsøket ble reddet av Ali Al Habsi.
- Igjen er det den samme historien. Deres keeper var banens beste. Han forhindret oss fra å ta tre poeng, uttaler Pepe Reina.

- Det var en av disse kampene der vi fortjente tre poeng, men det føles som to tapte poeng. Så lenge vi skaper disse sjansene vil vi en dag straffe noen og score mange mål. Det ville vært mer frustrerende om vi ikke skapte disse sjansene. Målene vil komme snart. Ikke alle keepere vil være like gode som Al Habsi.

Reina holdt buret rent i tredje kamp på rad, men keeperen tar ikke på seg æren alene for den gode defensive statistikken
- Vi tapte ikke kampen og vi holdt buret rent, noe som alltid er positivt. Vi må ta med oss det positive, og det er at laget forsvarte seg veldig bra. Vi kan ta med oss mye selvtillit fra dette.

For Liverpool venter nå to hjemmekamper, mot Blackburn 2. juledag og Newcastle 30.desember.
- Vi har nå to hjemmekamper etter hverandre. Vi starter med Blackburn, og vi må ta maksimalt antall poeng dersom det er mulig. Vi vet at Blackburn ikke ligger bra an for øyeblikket. Av den grunn blir det vanskelig. fordi de kjemper om å overleve. Vi må gjøre vårt beste.

- Jeg liker kampene 2.juledag, spesielt å spille hjemme fordi fansen støtter oss. Vi ønsker å vinne kampen for dem.

Med Steven Gerrard skadet og Jamie Carragher benket fungerer Pepe Reina som kaptein for Liverpool om dagen.
- Alle vet at Liverpools kapteiner er Stevie G og Jamie Carragher, men i deres fravær er det en fornøyelse og ære for meg.

Kilder: Liverpoolfc.tv, Liverpool Echo