- Ibe er et skikkelig talent

Mike Marsh mener nyervervelsen Jordan Ibe er en skikkelig talent. U18-trenerern synes det har vært en positiv utvikling på laget siden han tok over fra Rodolfo Borrell.

Liverpool hentet nigerianeren Jordan Ibe fra Wycombe denne uken. 16-åringen har 11 førstelagskamper for «The Chairboys», og han nettet sitt første mål på seniornivå mot Sheffield Wednesday i oktober. Flere klubber har vært interessert i spilleren.
- Fra det jeg har blitt fortalt vil avtalen gå gjennom uten problem. Vi har vært klar over ham en stund. Det faktum at han var på Wycombes førstelag i en alder av 15 år sier sitt om hans ferdigheter, uttaler Mike Marsh til Liverpool Echo.

- Vi har sett ham på tv og DVD, og han er et skikkelig talent. Forhåpentligvis vil han finne seg raskt til rette her og fortsette utviklingen sin hos oss.

Liverpool U18 har vunnet syv kamper, spilt fem uavgjort og tapt tre i Premier Academy League i første halvdel av sesongen, men røk ut mot Swansea i FA Youth Cup. Laget har vinterpause frem til 7. januar. Mike Marsh tok over trenerjobben for U18 etter Rodolfo Borrell i juli, og han trives med økt ansvar.
- Jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Jeg trives virkelig med det. Vi har hatt en positiv start på sesongen på U18-nivå, sier Marsh.