- Ingen har bydd på Adam

Blackpool sier at ingen så langt har lagt inn bud på Charlie Adam - men nå ryktes det at Alex McLeish og Aston Villa kaster seg inn i kampen om midtbanespilleren.

Liverpool har i lang tid vært utpekt som favoritter til å hente Charlie Adam fra Blackpool, men så langt har man kun vært i innledende samtaler om spilleren i følge styreformann Karl Oyston. Også Tottenham har ryktes å være interessert, etter at også de la inn et bud i januar. Nå skal Aston Villa og deres nye manager Alex McLeish også ha kastet seg inn i kampen, i følge Blackpool Gazette.

- Styreformannen tar seg av spillersalg, men så vidt jeg vet har det ikke blitt lagt inn noe bud på Charlie, sier sekretær Matt Williams.

- Vi har hatt samtaler om en spiller eller to visst nok, men ingenting formelt. Han er fremdeles vår spiller helt til noen forteller oss noe annet.

Alex McLeish var manageren som ga Adam hans debut for Glagow Rangers i 2003, og ga han landslagsdebuten for Skottland i 2007. Han skal ha gjort et mislykket fremstøt på å sikre seg sin landsmann i januar, da som Birmingham-manager - men skal ha et nært forhold til spilleren, og med større tro på muligheten til å sikre seg han fra kontoret på Villa Park.