- Ingen juniorer er aktuelle for førstelaget ennå

Kenny Dalglish sier at ingen på dagens juniorlag er aktuelle for førstelaget ennå. Samtidig roser han Rafael Benitez for å ha reorganisert akademiet, noe som ifølge Dalglish har resultert i umiddelbar fremgang for de unge spillerne.

- Jeg vil ikke si at noen av de unge spillerne som spilte i juniorcupen mot Crystal Palace her om dagen er aktuelle for førstealget ennå, men den fremgangen som har vært ved akademiet det siste halvannet året har vært helt fantastisk, uttalte Kenny Dalglish på dagens pressekonferanse på Melwood.

- Rafa Benitez skal ha stor honnør for å ha hentet inn Pepe Segura, Rodolfo Borrell og Frank McParland. Rafa reorgansierte hele akademiet, og man kan nå se hvilke fordeler de unge spillerne har dratt av dette. Det er fantastisk å oppleve denne fremgangen, la han til.

- Gjennomsnittsalderen på reservelaget har blitt redusert drastisk. Om vi får disse spillerne opp på førstelaget eller ei, gjenstår å se. Vi kommer aldri til å legge press på dem, men vi er helt klart oppmuntret over det arbeidet som blir gjort på akademiet. Det er en prosess som pågår hele tiden.