- Ingen ny fast manager før tidligst i juni

Liverpools eiere skal være fast bestemte på å erstatte Roy Hodgson, men en ny fast manager vil neppe være på plass før til sommeren, skriver Daily Telegraph.

Liverpools eiere er så bestemte på å få en slutt på Roy Hodgsons regjeringstid at de er beredt på å utsette jakten på hans langsiktige erstatter frem til sommeren og istedenfor innsette en midlertidig sjef ut sesongen. Det øker spekulasjonene om en retur for Kenny Dalglish.

Fenway Sports Group ønsket opprinnelig å vurdere Roy Hodgsons stilling til sommeren, men etter svake resultater og managerens stadig dårligere forhold til fansen vil eierne agere raskere.  En rekke mulige erstattere skal være studert, inkludert Portos Andre Villas Boas og Marseilles Didier Deschamps.

Problemer og kostnader med å gå for en langsiktig løsning midtveis i sesongen har ført til at FSG må tenke over sin strategi. Eierne vil nå foretrekke å ansette en midlertidig manager frem til sommeren. Liverpool-supporterne ser gjerne at Kenny Dalglish blir en slik kortsiktig løsning. Dalglish har tidligere uttalt at han ønsket managerjobben i sommer, men det daværende styret valgte altså å gå fo Roy Hodgson.