- Ingen unnskyldninger

En skuffet Rodolfo Borrell erkjente at hans unge reservelag ikke hadde mulighet til å stå i mot en er mer erfaren motstander i Manchester United, med en mann mindre i mer enn en time.

Liverpools reservelag tapte 4-0 borte mot Manchester United, etter at vertene scoret alle målene i 2.omgang. Det etter at Liverpools midtbanespiller Suso var blitt utvist før halvtimen var gått. En meget streng avgjørelse hvor spanjolen trolig ble vurdert å ha sparket etter en motspiller i etterkant av en duell. Etter en jevn 1.omgang, hvor Liverpools forsvarte seg godt, ble det tungt etter pause og hvor også flere av baklengsmålene må kunne betegnes som billige. Gjestenes største mulighet kom da kapteinen Andre Wisdom skjøt i tverrliggeren og ned på streken på stillingen 0-2. Trener Rodolfo Borrell var tydelig skuffet etter kampen, men ønsket ikke å prøve å bortforklare tapet.

- Vi kan ikke ha noen unnskyldinger, fortalte Borrel til LFC TV. – Det røde kortet kom for tidlig for oss og ble helt avgjørende.

- Vi greide ikke å stå i mot en god motstander som også hadde mer rutine i sitt lag enn oss. En kan si at vi kunne ha forsvart oss bedre i noen situasjoner, og det kunne ha gjort det lettere for oss om vi hadde fått et mål, men når alt kom til alt ble de for sterke.

- Jeg står for langt unna til å kunne se det skikkelig, kommenterte treneren den kontroversielle utvisningen. – Jeg vet ikke om det var fortjent eller ikke, men hvis det var en riktig utvisning var det noe som ikke er bra. Med et så ungt mannskap som vi har kan vi ikke stille oss til slik.

- Nå må vi prøve å slå tilbake mot Fulham på tirsdag, i London. Fulham er ubeseiret på hjemmebane og det vil bli nok en vanskelig kamp.