- Ingen videobeviser fra SkySports

I følge The Guardian har ikke SkySports funnet videobevis som kan støtte rasismeanklagene til Patrice Evra, selv om spilleren mener det finnes.

Det engelske fotballforbundet har startet etterforskning av Patrice Evra sine rasismeanklager mot Luis Suarez i lørdagens kamp mellom Liverpool og Manchester United. United-backen hevder at Suarez kom med rasistiske bemerkninger mot han ti ganger, og er så opprørt at han ønsker å gå videre med anklagene, bekrefter Alex Ferguson tidligere i dag.

- Det er ingen enkel sak, fordi alle vet at Liverpool og Manchester United har ansvar for hva som skjer på banen. Jeg synes lørdagens kamp var strålende, og begge supportergruppene oppførte seg bra. Det var ikke noe ufin synging slik det har vært de siste årene, og begge supportergruppene fortjener skryt for det, sa Ferguson videre.

- Dette er ikke noe vi ønsker å ta opp med Liverpool, og det handler ikke om den. Patrice føler seg veldig støtt over hva som ble sagt til han, og det er nå i FA sine hender, sier han til Guardian.

I følge journalist Andy Hunter kommer ikke fotballforbundet til å kommentere saken, da temaet er så sensitivt. Det vil trolig ikke komme noen melding fra FA før neste uke. SkySports skal ikke ha funnet videobevis i saken, selv om Patrice Evra uttalte at man "heldigvis takket være TV-kameraene kan se hva Suarez sa" etter kampen.

Uansett hva fotballforbundet finner ut og kommer frem til, har det at saken ble offentliggjort allerede sørget for at en av spillerne kommer fra dette med et skadet rykte.